Økologisk julekaffe 2020

69,00 DKK

Økologisk Julekaffe 2020
Vi har valgt denne kaffe, fordi vi mener at hele familien vil nyde den smagsmæssige kvaliteter. Sød og behagelig kaffe, som kan drikkes både som en skøn morgenkaffe og efter julemiddagen.

Land: Peru
Region: San Ignacio
Proces: Vasket
Smagsnoter: Stenfrugt, ristede hasselnødder og mælkechokolade
Højde: 1510 moh.

Ryd

Beskrivelse

Denne kaffe, fra Peru, er dyrket af Elias Garcia Diaz, som er en del af det store kooperativ Sol & Café, beliggende i det nordlige Peru. Garcia ejer farmen Guayaquil, og hans kaffe er bl.a. økologisk. Garcia arbejder målrettet på at forbedre sin kaffes kvalitet hvert år, og det kan smages.
Kooperativet har givet Elias indsigt i flere processer, der har hjulpet ham med at optimere sin drift, herunder måden han tørrer kaffebønnerne på. Kooperativet har også været medvirkende til, at der er blevet implementeret et sundhedsprogram for kooperativets medlemmer og deres familier, samt at der bliver investeret i områdets infrastruktur og sociale forhold. Der er bl.a. blevet bygget en skole, en café, bedre vejnet og forbedret elforsyning, således at hverdagen for kooperativets medlemmer bliver betydeligt nemmere og sundere, samt lægger op til socialt samvær og udveksling af erfaringer.

Yderligere information

Vægt 270 g
Størrelse 11 × 8 × 18 cm
Størrelse:

Bestil som:

, ,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.