Ndunduri, Embu | Kenya

128,00 kr.415,00 kr.

Med denne kaffe fra Kenya, får du en klassisk kenyansk kaffe, som er kendt for sin friskhed og bærfyldige smag.

Ndunduri fabrikken ligger for foden af Mount Kenya. Som benyttes af de lokale farmere i området. Der gøres meget for at uddanne de lokale lokale farmere i best practices inden for bæredygtigt landbrug og optimering af deres produktion.
Når vi taler om hvad kenyansk kaffe typisk er kendt for, kan man sige at deres smagsprofil generelt er kendetegnet for deres lyse kaffer med komplekse bær og frugt noter. Den forarbejdningsmetode der primært er brugt i Kenya er washed, som giver en lækker sødme og friskhed.

Vi anbefaler at lade kaffen hvile minimum 10 dage fra ristedatoen, for at få dem optimale smagsoplevelse.

 

 

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , Tag:

Beskrivelse

Vi rister Ndunduri hurtigt (mindre end 10min) og til en lys ristegrad, for at fremhæve de friske citrus og bær smagsnoter i kaffen.
Kenyansk kaffe oplever vi altid er lidt længere tid om at ”åbne sig”, du kan derfor forvente at få den optimale smagsoplevelse minimum 10 dage efter ristedatoen.
Vi elsker når vi har en Kenya kaffe i vores sortiment, fordi de altid skiller sig ud pga af deres meget unikke bær smagsnoter, deres dejlige friskhed og deres rene smag. God vaskede Kenya kaffe går aldrig ubemærket hen, og er derfor den perfekte gave til en du vil imponere. Den traditionelle Kenya smag, stammer typisk fra de lokale sorter (SL28 og SL34) og den unikke forarbejdning der findes i Kenya, hvor man vasker kaffebærerne efter de er høstet inden man fjerner frugtkødet, også kaldet dobbelt vasket.
Efter en rejse til Kenya sidst i februar i 2022, har vi nu en bedre forståelse af hvor kompleks udfordrende det er importer kaffe fra Kenya. Derfor er vi begyndt at samarbejde med en veletableret skandinavisk kaffeimportør, så vi kan finde de bedst mulige kaffebønner der er.

Yderligere information

Vægt 270 g
Bestil som:

, ,

Størrelse:

,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Du kunne også være interesseret i...