Los Ceibos Espresso – Honduras Økologisk

109,00 kr.362,00 kr.

Los Ceibos Espressso er en økologisk espresso fra Honduras. Den er til dig der kan lide din espresso sødmefuld og med en lang eftersmag af chokolade med et lille funky twist fra den naturlige forarbejdning.

Smagsnoter: Tørret svesker, Karamelliseret, Mælkechokolade

Smagsudtryk: Sød

Forarbejdning: Natural

Mærkning: Økologisk

Producentland: Honduras

Region: Montecillos

Producent: Anastacio Argueta

Beskrivelse

Ristmesterens vision

Første gang vi købte kaffe fra Honduras var på grund af en udfordring, en anerkendt kaffe professionel fortalte os engang ”kaffe fra Honduras smager ikke godt”. Sådan blev vores passion for at vise diversiteten i specialkaffe, et land indeholder mange mikroregioner, der findes hundredvis af forskellige kaffesorter og flere forskellige forarbejdningsprocesser. Det er alt sammen med til at man ikke bare kan sige ”kaffe fra Honduras”.
Siden da har vi år efter år købt kaffe produceret i samarbejde med COMSA-kooperativet, der er et af Honduras mest anerkendte kooperativer.
Kaffen Los Ceibos, som vi har valgt denne gang, er økologisk, dejlig sød med smagsnoter af modne frugter, og et funky twist der kommer af den naturlige forarbejdning.

Vi har ristede Los Ceibos Espresso mellemlangt, til en medium ristegrad for at nedtone friskheden og fremhæve den naturlige sødme og lange eftersmag.

 

Generelle kendetegn for kaffeland

Honduras er det land i centralamerika der producerer mest kaffe.
Typisk er kaffe fra Honduras kendetegnet ved at have en kompleks frugtig karakter, spændende og lækker friskhed.
På grund af det regnfulde klima i Honduras kan det være svært at tørre kaffebønnerne, derfor tørres kaffen typisk med i solen eller i mekaniske tørremaskiner.

Yderligere information

Vægt N/A
Størrelse N/A
Størrelse:

,

Bestil som:

, ,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.