Echemo, Jimma | Etiopien

128,00 kr.415,00 kr.

Den vaskede økologiske Echemo kaffe viser på smukkeste måde hvordan hårdt arbejde og den unikke terroir fra Jimma smager.

Nyd den milde og delikate smag af jasmin i denne friske kaffe en varm sommerdag.

Du kan forvente en lys kop kaffe, forfriskende frugtfuld og delikat, perfekt til en varm sommerdag i haven eller for dig der godt kan lide en mild kop kaffe.

Varenummer (SKU): N/A Kategori: Tags: ,

Beskrivelse

Under vores rejse til Etiopien var Khalid Shifa en af de farmere vi mødte. Desværre var hele høsten det år allerede solgt. Siden da har vi altid gerne ville starte et samarbejde op med ham. Derfor er vi glade for nu at kunne præsenter denne kaffe fra Echemo som er vores første kaffe fra Khalid Shifa.
Echemo viser på fornem vis kombinationen af den unikke terroir i Jimma og det hårde og dedikeret arbejde Khalid og hans medarbejdere udfører.
Vi rister denne Echemo kaffe hurtig, til en lys ristegrad, for at bevare de delikate florale jasmin noter og den friske citrus friskhed, der er kendetegnet for vasket kaffe fra Jimma regionen. Vores filosofi er at ændre mindst muligt af den naturlige frugtighed i kaffen.
Khalid Shifa er trejde generations kaffeproducent og har drevet Echemo farmen med samme dedikation som sin far og bedstefar. Sammen med sin bror arbejder de målrettet for at forbedre kaffens kvalitet, med et stort fokus på at bevare den lokale natur, da Khalid er udmærket klar over hvor stor betydning et sundt lokalmiljø har på kvaliteten af kaffen.
Oprindelig fik den lille kaffefarm sine kaffebuske fra Choché skoven, der ifølge legenderne er oprindelsesstedet for den Etiopiens kaffe, hvor en fårehyrde bemærkede at hans får fik masser af energi af at spise kaffebærerne.
Khalid har stadigvæk kaffebuske fra Choché skoven, som han værdsætter meget og tager særligt af.
I dag er Echemo kaffefarmen vokset til over 35 hektar i Jimma regionen og ligger i 2100 m.o.h. Lokalmiljøet er sundt med en alsidig biodiversitet som Khalid og hans bror aktivt arbejder for at bevare.

Yderligere information

Vægt 270 g
Bestil som:

, ,

Størrelse:

,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Du kunne også være interesseret i...