Condor – Peru Økologisk

95,00 kr.344,00 kr.

Dette er en økologisk kaffe man ikke går galt i byen med, det er en kaffe de fleste kan lide. Condor er en elegant kaffe der kombinerer den friske citrus med den lange eftersmag af karamel.

Smagsnoter: Citrus frugter, Kakao, Brunt sukker

Smagsudtryk: Frisk

Mærkning: Økologisk

Producentland: Peru

Region: Cajamarca

Producent: Coopagro

Velegnet til sort kaffe.

Beskrivelse

Ristmesterens vision

Condor er en lækker frisk og behagelig kaffe, der gør den yderst velegnet til alle typer begivenheder på alle tider af dagen.

Tilbage i 2017 var Condor den første kaffe fra Peru, Sigfreds nogensinde købte. Dengang blev vi overraskede over Condors rene smag, og dens harmoniske balance af frisk citrus og lange eftersmag af karamel. Vi valgte denne kaffe for dens klassiske noter af chokolade, nødder og karamel, som folk typisk associere med kaffe, dertil har Condor en naturlig twist af citrus. Condor kaffen viser på elegant vis at kaffe faktisk er en frugt, der med et lille hint af frugtighed kan bringe smagskompleksiteten frem i koppen.
I vores evige jagt på bedre kaffe, har vi gennem årene prøvet mange forskellige kaffer fra forskellige regioner og producenter i Peru. Nu flere år senere er vi tilbage hvor det hele startede. For os har Condor kaffen efter vores smag bevist at være den bedste og mest stabile peruanske kaffe vi har kunne finde.

For at bevare Condor’s frugtige smag af frisk citrus, rister vi Condor ret hurtigt (mindre end 10 minutter) og til en lys ristningsgrad.

Generelle kendetegn for kaffeland

Den traditionelle kaffe fra Peru, er typisk kendt for dens rene smag. De er typisk søde med en kraftig krop, og ikke så kompleks i smagen.

Peruansk specialkaffe som vi køber, ser vi flere kaffer der er mere friske og med en lettere krop.

Yderligere information

Vægt N/A
Størrelse N/A
Størrelse:

,

Bestil som:

, ,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.