Condor Espresso – Peru Økologisk

95,00 kr.344,00 kr.

Her får du en sød og fyldig yderst velsmagende espresso med et dejligt twist af citrus.
Condor Espresso er en god allround økologisk espresso, lækker med mælk og i sig selv, perfekt til hjemme baristaen.

Smagsnoter: Citrus frugter, Nøddeagtig, Brunt sukker

Smagsudtryk: Fyldig

Mærkning: Økologisk

Producentland: Peru

Region: Cajamarca

Producent: Coopagro

Velegnet til sort kaffe.

Beskrivelse

Ristmesterens vision

Med Condor Espresso har vi skabt en god allround espresso, der er nem at arbejde med, og smager dejligt både i sig selv og med mælk.
Condor Espresso er en behagelig espresso, der er det perfekte valg som husets espresso i den lokale kaffebutik, ligesom den er det perfekte valg for hjemme baristaen.

Tilbage i 2017 var Condor den første kaffe fra Peru, Sigfreds nogensinde købte. Dengang blev vi overraskede over Condors rene smag, og dens harmoniske balance af frisk citrus og lange eftersmag af karamel. Vi valgte denne kaffe for dens klassiske noter af chokolade, nødder og karamel, som folk typisk associere med kaffe, dertil har Condor en naturlig twist af citrus. Condor kaffen viser på elegant vis at kaffe faktisk er en frugt, der med et lille hint af frugtighed kan bringe smagskompleksiteten frem i koppen.
I vores evige jagt på bedre kaffe, har vi gennem årene prøvet mange forskellige kaffer fra forskellige regioner og producenter i Peru. Nu flere år senere er vi tilbage hvor det hele startede. For os har Condor kaffen efter vores smag bevist at være den bedste og mest stabile peruanske kaffe vi har kunne finde.

Vi rister Condor Espresso lidt langsomt og stadigvæk til en lys ristningsgrad, på den måde kan vi fremhæve den søde og cremet mundfølelse, uden at det bliver en tung kaffe.

 

Generelle kendetegn for kaffeland

Den traditionelle kaffe fra Peru, er typisk kendt for dens rene smag. De er typisk søde med en kraftig krop, og ikke så kompleks i smagen.

Peruansk specialkaffe som vi køber, ser vi flere kaffer der er mere friske og med en lettere krop.

Yderligere information

Vægt N/A
Størrelse N/A
Størrelse:

,

Bestil som:

, ,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.