EUROPA KAFFE & TE

Kvalitet, passion og nysgerrighed

Europa Blend Sort kaffe

Europa klassikere - God kaffe hverdag, til gode priser

Her kan du finde vore blandinger og landsspecifikke kaffe som er tilgængelige året rundt.

Dette er kaffe, hvor vi har fokus på stabilitet i smag og som er ristet på en måde som gør, at alle kan finde sin favorit. Alle kaffer i denne kategori er sourcet med henblik på transparens i værdikæden, bæredygtighed og med sikring om ordentlig arbejdsforhold for de mennesker der arbejder i produktionslandende

Vi kalder også disse for hverdagskaffen. God kaffe hver dag med andre ord!

Europa 1989 kaffe og te - Jinotega, Nicaragua

Moderne klassikere - Single Origin kvalitetskaffe

Dette er kaffe, som vi kan spore tilbage til et distrikt i et kaffeland. På kaffesprog kalder vi dette for Single Origin kaffe. Her vil man i større grad kunne få det unikke frem i kaffen fra et bestemt område.

Disse kaffe vil blive skiftet ud løbende gennem året for at kunne vise et bredere spektrum fra kaffe verdenen, alt afhængig af høst sæsoner.

Disse produkter har vi valgt at tage ind for at udfordre markedet på, hvad kaffe kan være. Måske skal du købe en gave til en god ven eller noget familie, som kan lide god kaffe, eller måske vil du bare hygge dig i weekenden. Så er dette kaffen for dig.

dav

Eksklusive kaffer - Single Estate. Special kaffe fra nogle af verdens bedste kaffefarme.

Dette er kaffe, som vi kan spore helt tilbage til en kaffefarm, på kaffesprog kalder vi dette for Single Estate.

Her vil vi have fokus på historien bag kaffen og, hvorfor vi valgte akkurat denne. Her vil det være råvaren som er i fokus, med al den information og sporbarhed en sådan kaffe skal have. Med denne serie af kaffe ønsker vi at virkelig vise, hvad kaffe kan være og ikke mindst, hvad vi som kafferisteri kan gøre.

Er du på jagt efter en virkelig kaffeoplevelse, smagsoplevelse og udvide din kaffekendskab, kan det være du skal kigge nærmere på kaffen i denne serie.

Hvorfor EUROPA Kaffe & Te?

"Colombia, Tolima er en fornøjelse at arbejde med i en travl kaffebar pga. af den stabile høje kvalitet"

— E. Seiersen
 

"Tak for kaffe, smukke lokaler, at nyde den i."

— N. Kraarup
 

"Lækker morgenmad, god stemning, super betjening. Kan klart anbefale Europa kaffe & te. På barsel er det et favorit sted at komme !"

— S. K. Gram
 

"Visit Europa kaffe & Te and get an insight of true coffee craftmanship, this place truly is bean to cup in all its glory."

— Dalla Corte Espresso Magazine, 2019