EUROPA KAFFE & TE

Barista kursus

Vores barista-kurser er ’hands on’, hvor du får indblik og forståelse for, hvordan en barista arbejder. Vi vil bl.a. arbejde med den rene espresso, espresso kombineret med mælk, latte art, forskellige typer af espressomaskiner, hygiejne samt rengøring af espressomaskiner. Gennem et baristakursus hos os, hjælper vi dig til at blive dygtigere til baristahåndværket. Hvad enten du er helt ny bag en espressomaskine eller har erfaring fra tidligere, så skræddersyer vi et kursus, der passer til hvad du ønsker at opnå!

Kurset foregår i vores kafferisteri, varighed 3 timer. Pris pr. person 749 kr.

*minimum antal deltagere 3 personer og maksimum 5 personer. Vi forbeholder os ret til aflysning af kursus ved for få deltagere.

82109268_614810299063526_6488625622003220480_n

Fra bønne til kop / Cupping

Dette er et perfekt intro kursus for helt nye kaffeelskere. Her vil du få en introduktion i kaffens værdikæde helt fra busken i producentlandet til den kop, du drikker på kaffebaren eller hjemme i din egen stue. Hvorfor køber Europa Kaffe & Te de kaffer vi gør, og hvordan har vi udvalgt de samarbejdspartnere vi arbejder med? Vi vil også snakke om forskellige landes karakteristika, kvaliteter, forarbejdninger, ristegrader og meget mere.

Efter at have talt teoretisk om alle disse ting, skal vi smage på kaffen (i kaffeverdenen kaldet for cupping), for, med vores sanser, at forstå det, der er blevet fortalt om forskellige typer af af kaffe, ristegrader og meget mere. Det er muligt at få svar på spørgsmål vedrørende kaffe og kaffens verden.

Dette kursus er velegnet som firmaarrangement, og kan tilrettelægges præcis som du ønsker det.

Kurset foregår i vores kafferisteri, varighed 2-3 timer. Pris pr. person 499 kr. Mulighed for grupperabat ved store grupper – kontakt os for at beregne en gruppepris.

IMG_20190522_111916

CUPPINGSESSION - Opnå forståelse for de kaffens fantastiske smagsunivers.

 

Til en cuppingsession vil der blive smagt på forskellige kaffer fra forskellige oprindelseslande, og vi vil sammen diskutere og snakke om smage og blive mere opmærksomme på forskellige smagsnuancer du ikke nødvendigvis tidligere har tænk over, når du drikker en kop kaffe Der opnås en stor basal viden omkring kaffe, kaffesmage, kværningsgrad og bryggetemperaturer.

Dette er oplagt som firmaarrangement eller mindre grupper, der ønsker et hyggeligt og uformelt arrangement.

Kurset foregår i vores Kafferisteri, varighed 1½ time. Pris 249 kr. pr. person. Mulighed for grupperabat ved store grupper – kontakt os for at beregne en gruppepris.

IMG_20200106_102118

Latte art

Dette kursus giver indsigt og træning i, hvordan en god kop kaffe præsenteres allerbedst. Vi vil gennemgå hvordan den perfekte mælk steames, således man kan lave det perfekte mikroskum, som bruges til at kreere motiver i kaffen, og hvordan man som barista kan give sine gæster en ekstra oplevelse ved brugen af latte art. Vi fokuserer på de basale motiver som hjerte, rosetta, tulipan og svaner. Kurset kræver at man teknisk har styr på, hvordan espresso skal brygges, rengøring af maskiner og basale kundskaber på en espressomaskine og er således en overbygning på vores baristakursus.

Kurset foregår i vores kafferisteri, varighed 2-3 timer. Pris 499 kr.

IMG_20191031_081406