EUROPA KAFFE & TE

Europa Kaffe & Te - logo

Kaffeleverandør med god smag, skarp logistik og kompromisløs kvalitet.

Europa kaffe & Te kan blive din trofaste kaffeleverandør. Vi garanterer et skarpt samarbejde b2b og en skarp logistik som gør det nemt for din virksomhed at servere den bedste kaffe!

VI har serveret og udforsket kaffe siden 1989, og har tidligere været med til at starte, vinde og udbrede danske specialkaffe og konkurrencer.

Vi står til rådighed telefonisk hvis i får nogle fremtidige problemer eller spørgsmål. I ringer bare alle hverdage mellem 0730 - 1500

Kontakt os nu for at høre mere om hvordan vi kan hjælpe netop din virksomhed.

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Please type your message.
guji-uraga-2-of-9-1024x768
guji-uraga-3-of-9-1024x768

Håndværk og kvalitet skaber vejen til den gode kaffe

Hos EUROPA kaffe & te er det den gode kaffe og smag, der er i centrum. Det er den, der er omdrejningspunkt for vores hverdag, for vi ved, at god kaffe spiller en vigtig rolle i de fleste danskeres hverdag. Det er derfor, at vores fornemmeste opgave består i at riste den helt perfekte kaffe til dig, så din hverdag altid kan køre på skinner.

Vi sætter en ære i vores håndværk og har øjet på kvaliteten hele vejen igennem processen fra den rå bønne til den friskristede kaffe i posen.
For at opnå den bedst mulige smag på vores kaffer, rister vi altid på bestilling.

Omhyggelighed er i højsædet

For os er god kaffe en kundskab. Det tager tid og kræver omhyggelighed og en kærlig hånd, at udvikle og lave den allerbedste kaffe. Det ved vi hos EUROPA kaffe & Te. Her tager vi os altid tid til kaffen. Tid til at smage, tid til at dufte og tid til opleve alle vores kafferistninger og vurdere, om vi har opnået den perfekte smag på den specifikke kaffe.

For alle kaffer er forskellige, ligesom de planter de stammer fra, er forskellige. Derfor har vi udviklet forskellige ristningsprofiler til alle vores kaffevarianter, for at den specifikke smag får lov til at skinne i gennem.
Før vi tilføjer nye varianter til vores sortiment, sørger vi altid for, at den opfylder kriterierne. Kvalitet, smag, fylde og duft er alt sammen en del af kvalitetstjekket hos EUROPA kaffe & te.

 

IMG_20200217_095749
Europa 1989 kaffe og te - kaffevægte

Gratis kaffekursus til din cafe, restaurant eller kaffebar - Sammen brygger vi bedre

Ejer du allerede en café eller restaurant, eller skal du til at åbne en?

Så tilbyder vi at gøre det meget nemmere for dig!

Vi tilbyder oplæring i kaffens verden, både sort kaffe og espresso kaffe. Vi gennemgår alt fra espressobrygning, rengøring og arbejdsflow, vedligeholdelse af maskiner og udstyr, kværningsgrader for forskellige bryggemetoder og meget mere.

På disse kurser klæder vi kursisterne godt på, så de med sikker hånd kan skabe de bedste kaffeoplevelser for netop dine gæster!

Vi tilbyder forskellige muligheder og antal kursus gange. F.eks. 3 kursusdage over 1 år.

  • 1: Basale bryggeteknikker, mælkesteamning, kaffekundskab, latte art, hygiejne og rengøring.

  • 2: Opfølgning på første kursus, bliver de tidligere teknikker brugt i jeres arbejde? Herefter vil vi bygge mere kaffeviden op, gå mere i dybden med videnskaben bag kaffebrygning, workflow management, træning af udvidet latte art, forskellige typer af
    bønner og meget mere.

  • 3: Det sidste og afsluttende kursus. Her vil vi evaluere på hvad deltagerne har lært de sidste to kurser, sætte det hele sammen, og bygge de sidste færdigheder op, teste færdigheder og bryggeegenskaber. Når kursusdeltageren har gennemgået alle 3 kursusdage, vil man modtage et diplom som man kan tage med videre, som bevis på sine kaffekundskaber.

Europa 1989 kaffe og te espresso