EUROPA KAFFE & TE

Europa 1989 kaffe og te - kaffevægte

INDFØRING I KAFFENS VERDEN FOR PROFESSIONELLE

Ejer du allerede en café eller restaurant, eller skal du til at åbne en?

Så tilbyder vi at gøre det meget nemmere for dig!

Vi tilbyder oplæring i kaffens verden, både sort kaffe og espresso kaffe. Vi gennemgår alt fra espressobrygning, rengøring og arbejdsflow, vedligeholdelse af maskiner og udstyr, kværningsgrader for forskellige bryggemetoder og meget mere.

På disse kurser klæder vi kursisterne godt på, så de med sikker hånd kan skabe de bedste kaffeoplevelser for netop dine gæster!

 

Vi tilbyder forskellige muligheder og antal kursus gange. F.eks. 3 kursusdage over 1 år.

 

  • 1: Basale bryggeteknikker, mælkesteamning, kaffekundskab, latte art, hygiejne og rengøring.

  • 2: Opfølgning på første kursus, bliver de tidligere teknikker brugt i jeres arbejde? Herefter vil vi bygge mere kaffeviden op, gå mere i dybden med videnskaben bag kaffebrygning, workflow management, træning af udvidet latte art, forskellige typer af
    bønner og meget mere.

  • 3: Det sidste og afsluttende kursus. Her vil vi evaluere på hvad deltagerne har lært de sidste to kurser, sætte det hele sammen, og bygge de sidste færdigheder op, teste færdigheder og bryggeegenskaber. Når kursusdeltageren har gennemgået alle 3 kursusdage, vil man modtage et diplom som man kan tage med videre, som bevis på sine kaffekundskaber.

Europa 1989 kaffe og te espresso

Derfor skal du vælge EUROPA Kaffe & Te

Profesionelt Kafferisteri og kaffebar, med erhversmaskiner og alt udstyr. Du som ejer slipper for store udgifter til oplæring, og sparer din fra oplæring.

VI har serveret og udforsket kaffe siden 1989, og har tidligere været med til at starte, vinde og udbrede danske specialkaffe og konkurrencer.

Vi står til rådighed telefonisk hvis i får nogle fremtidige problemer eller spørgsmål. I ringer bare alle hverdage mellem 0730 - 1500