Kaffe & Espresso

Fælles for vore kaffer, er at det er nøje udvalgte kaffer, ristet med respekt for råvaren og med ønsket om at få det bedste frem i hver ristning.

Kafferistning er et håndværk, og vi har stor respekt for tilgangen til vores kaffer. Både pga. det store arbejde fra bøndernes side, men også for at sikre vore kunder den bedst mulige smagsoplevelse

Te import

I dag har vi omkring 10 eksklusive te sorter i vores sortiment. De er nøje udvalgt ud fra forskellige parametre, og vores sortiment spænder bredt.

Med andre ord er vi sikre på, at vi kan finde netop den te, du som kunde er på jagt efter.

Vores tilgang til te er at sørge for at vi præsenterer det, te verdenen kan byde på.
Sort, grøn, rød, hvid eller urtete, så kan alle finde deres favorit i vores sortiment.

Bryggeudstyr & tilbehør

Bryggeudstyr, Espressomaskiner, Elkedler og meget mere.

Vi kan altid hjælpe dig med at finde præcis det bryggeudstyr du mangler, og vi forhandler udstyr fra Kalita, Dalla Corte, Wilfa, Aeropress, Hario, Chemex, Origami, Urnex og mange andre.

Har du brug for nyt udstyr til café, eller et ambitiøst kaffehjørne i hjemmet, så tøv ikke med at kontakte os - Vi hjælper dig gerne igennem junglen af udstyr, maskiner og kværne, og skræddersyer et personligt tilbud til dig, så netop du får hvad du har brug for!

Peru
Honduras
Nicaragua Kaffe

Europa1989 Kaffe & Te har dannet et samarbejde med Sigfreds kaffe

Vores fælles passion - god kaffe, har ført os til at indgå et tæt samarbejde i kafferisteriet. Det er derfor muligt at købe både Europa1989's produkter, og Sigfreds produkter i vores webshop.

Har du brug for kaffe til din arbejdsplads, café/kaffebar eller andet, så har du en stabil og kvalitetsbevidst samarbejdspartner i os.

STABILITET & LOGISTIK

Som Cafe, restaurant eller blot kaffeelsker er stabilitet, høj kvalitet og logistik vigtigt. Vi sikrer højeste kvalitet hver gang, ved at kun at riste kaffen på bestilling, således at du som kunde er sikret friskristet kaffe - Hver gang! 

 

 

SAMARBEJDE & ERFARING

Vi har samlet et kompetent og prisvindende team, med bred erfaring indenfor specialkaffe verdenen siden 1989. Vi tror på at et stærkt samarbejde er vejen frem, og det gør at vi kan sikre vores kunder de bedste produkter. Vi jagter de bedste bønner med en passion som de færreste. 

 

KVALITET & SOCIALT ANSVAR

Som kunde hos os kan du altid være sikker på, at de mennesker i vores værdikæde har fået en fair betaling for deres arbejde. Vi samarbejder udelukkende med importører der tager deres sociale ansvar alvorligt. Vi ønsker at skabe forbedringer for de farmere vi køber af, således vi kan skabe en konstruktiv og positiv fremtid, for dem og for verden.

Kontakt os

Er du nysgerrig i at høre hvad vi kan gøre for dig?
Kontakt os nu, eller besøg vores kafferisteri

Tlf: 5373 3643

Email: [email protected]